hawekozijnen_13

Limmerweg 60
1935AN Egmond Binnen
Tel. 072 - 506 3740
Mobiel: 06 51 21 96 35
info@hawekozijnen.nl

nieuwbouw-tekst
wiezijnwij

Esthetica in de architectuur begint bij het evenwicht van huis en gevel en komt tot uiting in de harmonie van de details. Kunststof kozijnen van het systeem GEALAN NL plus drukken net zo goed hun stempel op het buitenaanzicht van uw nieuwbouwhuis als op het welzijn binnen uw eigen vier muren. Zo creëert u een eigen huis naar uw eigen voorstellingen en drukt u individualiteit en levensstijl uit. Kozijnen van het systeem GEALAN NL plus verbinden de modernste kozijntechniek met een hoogwaardige ambiance. Want ze vervullen alle functionele eisen voor uitstekende warmte- en geluidsisolatie en inbraakpreventie. Tegelijkertijd overtuigen ze door uitgebalanceerde proporties en harmonie in het gevelaanzicht. De inbouw van deze kozijnen is in ieder geval een slimme investering in de toekomst en vormt met betrekking tot optiek en techniek het alternatief voor hout.

renovatie-tekst
watdoenwij

Bij de inbouw van nieuwe kozijnen streeft de eigenaar van de woning altijd twee dingen na. Naast de optische verbetering van het gebouw gaat het er tevens om de warmte-isolatie van het object langdurig en duidelijk te verbeteren. Omdat in Nederland oude houten kozijnen vaak naar buiten toe opengaan, moeten de nieuwe kunststof kozijnen dit ook kunnen. Daarom is er bij de constructie van het systeem GEALAN NL plus bijzonder veel aandacht aan besteed om de optiek van houten kozijnen te evenaren en tegelijkertijd naar buiten draaiende profielvarianten aan te bieden. Zo kunnen voor renovatieprojecten van oude woningen de kozijnelementen uit het nieuwe systeem probleemloos worden gebruikt.

kleurechtheid-tekst
watdoenwij

Gekleurde kozijnen spelen bij de vormgeving van de gevel een belangrijke rol. Ze zetten niet alleen krachtige accenten, maar bepalen ook het individuele karakter van het gebouw. GEALAN kiest daarom sinds meer dan 25 jaar bij de kleurgeving voor een product dat maxi male levensduur en kleurechtheid combineert. De oplossing heet acrylcolor. Want deze profielen worden bij het kleurgevingsproces door coëxtrusie vervaardigd en zijn daardoor bijzonder bestendig tegen alle soorten weersomstandigheden en mechanische factoren. Het nieuwe profielsysteem GEALAN NL plus bestaat niet alleen in twaalf acrylcolorstandaardkleuren, maar ook in verschillende houtdecor- en unifolies.